Effektiv afvikling af ferietrafikken på den miljørigtige rute over Øresund

candlines Helsingør-Helsingborg har startet ferietrafikken uden ventetid

Den anden weekend i juli byder altid på øget ferietrafik på den nordgående rute mellem Helsingør og Helsingborg. Det var også tilfældet i år, da Scandlines Helsingør-Helsingborg fra fredag til søndag overførte knap 8.000 personbiler i døgnet – en stigning på 2% i forhold til året før. Trafikken blev afviklet uden kø eller ventetid.

”Vores feriekunder sætter pris på punktligheden, stabiliteten og det høje serviceniveau, vi tilbyder for at leve op til vores ry som Øresunds flydende bro. Vores kunder påskønner også, at vi er den korteste vej over Øresund, og at vi sejler til tiden. Samtidig er vi meget tilfredse med, at de svenske myndigheder sikrer en effektiv og smidig trafik til Sverige. Grænsekontrol, told og politi gør en stor indsats for, at trafikken glider ubesværet,” siger CEO Johan Röstin fra HH Ferries Group.

HH Ferries Group udvidede for et halvt år siden kapaciteten ved at øge antallet af afgange med Hamlet. Tilbuddet er blevet vel modtaget, og kapacitetsforøgelsen har tiltrukket yderligere kunder og været medvirkende til, at ferietrafikken indtil videre forløber glat og uden ventetid. Kombinationen af hyppige afgange døgnet rundt og den meget høje driftsstabilitet på ruten er med til at gøre Helsingør-Helsingborg overfarten meget attraktiv – også i ferieperioden.

”Vi har udvidet kapaciteten med, hvad der svarer til mange tusinde ekstra biler om året, og udvidelsen faldt på et tørt sted. Vi er heldigvis gearet til at håndtere den stigende volumen, og vi lægger os hver dag i selen for at give kunderne den helt rigtige serviceoplevelse på Øresunds flydende bro, også når vi får de næste bølger af forøget ferietrafik i de kommende uger,” siger Johan Röstin.

For yderligere oplysninger:

Johan Röstin, CEO HH Ferries AB, telefon +46 42 18 60 00

Læs mere